Adauga un anunt
«    »

Îngrijitoare vârstnică,Nurnberg, 29.09

1000 €

Descriere anunt

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare vârstnică,Nurnberg, 29.09
Beneficii:
1. Contract legal de muncă
2. Salariu atractiv
3. Asigurare socială şi medicală
4. Cazare şi masă asigurată la domiciliul pacientului.
5. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
6. NU PERCEPEM COMISIOANE!!!
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel avansat (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
Căutăm îngrijitoare pentru o doamnă de 85 de ani, 75 kg si168cm inaltime.Are grad de boală 2.Se deplasează pe scaun cu rotile.Are nevoie de ajutor la transferul din Pat în scaun.Doamna suferă de incontinență, are cateter și stomă a căror schimb este făcut de Pflegedienst, dar trebuie schimbate pungile. Pacienta are ușoare probleme cu orientarea și comunicarea.
În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientului intră : ajutorul pacientei în timpul dușului și igienei corporale, pregătirea meselor și efectuarea cumpărăturilor ,ajutorul pacientei la îmbrăcat și dezbrăcat, spălatul și călcatul hainelor, curățenia în casă și menținerea acesteia ,organizarea de activitați în timpul liber al pacientei,acompaniamentul la activitățile de zi cu zi.

Salariu 1000€

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, sau prin formularul din acest link http://forma.medipe.ro/
Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Prin prezenta declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în scopul găsirii unui loc de muncă prin firma Medipe. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.


URL: http://forma.medipe.ro/
Cuvinte relevante anunt: , ,

Imagini anunt

Anunturi care te-ar putea interesa

Acest anunt a fost adaugat de:
Medipe
Oras: Toata tara


Telefon: 0310800490


Data adaugarii: September 10, 2014 11:20 am


Webdesign de calitate