Adauga un anunt
«    »

Îngrijitoare Varstnica Schopfheim 01.03 pentru două luni

1100 €

Descriere anunt

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:

Îngrijitoare Varstnica Schopfheim 01.03 pentru două luni
Beneficii:
1. NU PERCEPEM COMISIOANE !!!
2. Contract legal
3. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
4. Asigurare socială şi medicală
5. Cazare şi masă asigurată
6. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel conversațional (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
5. Permis de conducere (Obligatoriu)

Căutăm ingrijitoare pentru o doamnă de 86 de ani , 180 cm și 70 kg.Doamna suferă de diabet dependent de insulină , început de demență și are probleme cu auzul.Nu are probleme cu comunicarea și nici cu orientarea.Se deplasează singură.Singură merge la baie.
În sarcinile îngrijitoarei în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientei intra:
Ajutorul pacientei în timpul dusului și igienei corporale,.Curățenia în casă , pregătirea meselor , spălatul hainelor si călcatul acestora. Ajutorul pacientei la îmbrăcat , dezbrăcat , acompaniamentul la medic , plimbări , organizarea timpului liber pentru pacientă.
Domna stă singură la casă.Are un câine Teckel. Pentru îngrijitoare disponibilă cameră separat complet echipată cu acces la internet.

Salariu 1100 €

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype:medipe.romania sau messenger ID:mediperomania;Facebook https://www.facebook.com/medipesrl

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorului.Dea


URL: http://forma.medipe.ro/
Cuvinte relevante anunt: , ,

Imagini anunt

Îngrijitoare  Varstnica Schopfheim 01.03 pentru două luni

Anunturi care te-ar putea interesa

Acest anunt a fost adaugat de:
Medipe
Oras: Toata tara


Telefon: 0310800490


Data adaugarii: February 13, 2015 12:35 pm


Webdesign de calitate