Adauga un anunt
«    »

Îngrijitoare Varstnica Bremen 24.11

1150€

Descriere anunt

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:
Îngrijitoare Varstnica Bremen 24.11
Nr de Referință:BR2411
Beneficii:
1. Contract legal
2. Salariu atractiv și posibilitatea de a obține prime atractive pentru:
a. munca în timpul sărbătorilor
b. recomandarea unei îngrijitoare
c. recomandarea unei familii
3. Asigurare socială şi medicală
4. Cazare şi masă asigurată
5. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
6. NU PERCEPEM COMISIOANE!!!
Cerinţe:
1. Limba germană la nivel conversational (Obligatoriu)
2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
4. Apt de muncă
5. Permis de conducere (obligatoriu)

Cautam ingrijitoare pentru o doamna de 87 de ani , 162cm , 46 kg.Sufera de afectiuni specifice varstei,a suferit un atac vascular cerebral, sufera de depresie si are probleme grave cu vederea.Grad de boala 2.Are probleme cu comunicarea din cauza vederii reduse.Cu orientarea nu are probleme.Se deplaseaza cu ajutorul latei persoane sau sta la pat.Are nevoie de ajutor total la imbracat, dezbracat , dus , igiena ,in timpul mancatului.Doamna este o persoana calda , medasta , politicoasa.

În sarcinile îngrijitoarei intră: Ajutarea pacientei în timpul mâncatului, îmbrăcatul , dezbrăcatul, la dus, igiena orală a pacientei,organizarea timpului liber pentru pacjenta, gatitul , cumparaturile, curatenia in casa.

Doamna sta singura la apartament la oras.Pentru ingrijitoare disponibila camera separata complet echipata.

Salariu 1150€ net lunar

Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, pe skype medipe.romania sau messenger ID:mediperomania

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos
Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Sociatatea MM Sp. z o.o. cu sediul în Wrocław str. Gajowicka 195, cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor) dar și în scopuri de marketing.
În același timp conform legii din data de 18 iulie 2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o. și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.
Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este MM Sp. z o.o. și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorul


URL: http://forma.medipe.ro/
Cuvinte relevante anunt: , ,

Imagini anunt

Anunturi care te-ar putea interesa

Acest anunt a fost adaugat de:
Medipe
Oras: Toata tara


Telefon: 0310800490


Data adaugarii: November 10, 2014 2:50 pm


Webdesign de calitate