Adauga un anunt
«    »

Tabara de Muzica Boem Club

1500 ron

Descriere anunt

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din tara, organizeaza in perioada 2-22 August, la Bran, Vila Alisa***, Tabara de Muzica Boem Club, un proiect nou, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7-17 ani, dornici sa exploreze cantatul la un instrument (pian, canto, chitara, vioara sau tobe) sau sa isi exerseze calitatile vocale.
Tabara de Muzica Boem Club se va desfasura saptamanal, in conditiile formarii unui grup de minim 30 de copii, pentru fiecare dintre saptamani. In caz contrar, grupele vor fi comasate.
Saptamana 1: Duminica, 2 August- Sambata, 8 august
Saptamana 2: Duminica, 9 August-Sambata, 15 August
Saptamana 3: Duminica, 16 August- Sambata, 22 August
1. Cine poate participa in tabara
Pot participa copiii cu varste cuprinse intre 7-17 ani, pentru fiecare dintre saptamani. Activitatile muzicale au loc pe grupe de varsta. La Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, cat si copii din afara scolii care isi doresc sa invete sa cante.
2. Inscrierea
Perioada de inscriere in Tabara de Muzica Boem Club este 15 mai- 15 iunie 2015, in limita locurilor disponibile. Inscrierea se face pentru fiecare dintre saptamani.
3. Pret: 1 500 lei / pentru fiecare dintre saptamani.
Persoana de contact pentru inscrieri Tabara de Muzica Boem Club : Denisa Petrean Specialist PR – Tel: 0768 300 396, e-mail denisa.petrean@boemclub.ro


URL: http://www.boemclub.ro
Cuvinte relevante anunt: , ,

Imagini anunt

Tabara de Muzica Boem Club

Anunturi care te-ar putea interesa

Acest anunt a fost adaugat de:
Boem Club
Oras: Bucuresti


Telefon: 0768300396


Data adaugarii: May 25, 2015 4:18 pm


Webdesign de calitate