Adauga un anunt
«    »

apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA

36480

Descriere anunt

Proiectul Subcetate Green Residence se construieste in Sanpetru, Str. Drumul cu Plopi, nr. 110, jud. Brasov si propune viitorilor proprietari un ansamblu de 12 vile formate din 19 apartamente fiecare, cu una, doua si trei camere, spatioase si generoase. Vilele multi-apartament, precum si spatiile ei conexe (alei pietonale, spatii verzi) asigura viitorilor proprietari un grad de confort ridicat.

Proprietatea propusa spre vanzare este un apartament cu doua camere, structura decomandata, la parter cu suprafata utila de 57 mp si cu o terasa de 4.13 mp utili, fiind pozitionat spre SUD-VEST. Camerele apartamentului sunt foarte spatioase si luminate natural.

Inchiderile exterioare ale cladirilor sunt realizate din blocuri ceramice cu grosimea de 30 cm, placate cu termosistem de tip Baumit de 15 cm pentru asigurarea confortului termic, iar inchiderile interioare sunt realizate din caramida termo-eficienta cu grosimea de 12.5 si 25 cm pentru asigurarea confortului fonic necesar locuirii.


Cuvinte relevante anunt: , , , , , ,

Imagini anunt

apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA apartament 2 camere in subcetate green residence cu PRIMA CASA

Anunturi care te-ar putea interesa

Acest anunt a fost adaugat de:
Ancuta Posa
Oras: Brasov


Telefon: 0757576999


Data adaugarii: July 15, 2015 12:13 pm


Webdesign de calitate